Comparteix

Un cop més, W Barcelona demostra que és un hotel compromés i organitza un gran esdeveniment solidari amb la col·laboració de Clubs Dir. Així, el proper 1 d’octubre, 1.500 persones s’uniran al repte de pedalar junts per UNICEF amb “Pedala x UNICEF“.

v-edicion-pedalea-x-unicef-con-w-barcelona-dir-1-foto-marti-mayans

El 100% de l’import recaptat per aquesta iniciativa anirà destinat a donar suport als programes d’aigua, sanejament i higiene al Nord d’Àfrica i a Orient Mitjà d’UNICEF.

Els participants, que hauran pagar 10€ per assistir-hi, acudiran a la plaça costat de l’hotel W Barcelona on els esperen un total de 300 bicicletes per pedalar per una bona causa i gaudir de música DJ en directe i, tot això, en una ubicació privilegiada davant del mar i l’aire lliure. W Barcelona preveu comptar amb la participació d’unes 1.500 persones, entre les quals, també hi haurà cares conegudes del món de la cultura, l’esport, la comunicació i la política, repartides en cinc macro sessions de SpinDiR:

“Pedala X UNICEF” és la declaració de suport al projecte global “Road to Awareness” de la cadena Starwood, a la qual pertany W Hotels. Clubs de Fitness DiR es torna a sumar a aquesta iniciativa solidària a través de la seva Fundació liderant el projecte esportiu de l’esdeveniment. Per a això, cediran 300m bicicletes per realitzar les macro-pedalades i aportaran un equip de tècnics per dirigir les sessions de SpinDiR solidàries.

pedaleja-x-unicef_2016

Les quotes abonades per cada participant -incloent tots aquells que s’inscriguin in-situ- i la recaptació de la venda de begudes i snacks estaran destinades íntegrament al programa “Road to Awareness”.

Vols pedalejar per UNICEF a l’W Barcelona?
INSCRIU-TE AQUÍ