Comparteix

07/05/2021

El Gremi d’Hotels de Barcelona ha rebut el distintiu “Compromís per a la Sostenibilitat Turística de la Destinació Barcelona Biosphere”, que reconeix l’aposta de la nostra entitat per un model de turisme més sostenible i segur.

Així mateix, 86 establiments d’allotjament turístics associats a l’entitat també han rebut o renovat aquest mes de maig el distintiu.

Aquest reconeixement incorpora els requisits relatius als 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 i aquest any s’ha adaptat a les exigències de salut i benestar per evitar contagis de la Covid-19.

A dia d’avui ja són 90 els establiments d’allotjament turístic associats al Gremi d’Hotels de Barcelona els que disposen d’aquest distintiu, a més de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona, ESHOB. Podeu consultar aquí el total d’establiments associats adherits.

En total, són 664 empreses adherides a la ciutat i comarques de Barcelona.

Què és el Compromís Biosphere?
El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere (CSTBB) reconeix aquells operadors turístics que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic.

El procés d’implantació per a l’adhesió al CSTBB es realitza sota el paraigua de la marca Biosphere, atesa la condició de Barcelona de destinació certificada, i per tant, amb capacitat per impulsar el distintiu Compromís (Committed Entity).