Donació de roba, estris i mobles en desús  d’hotel a Càritas & Feina amb Cor

Des del 2012, el Gremi d’Hotels de Barcelona mantenim signat un acord de col·laboració amb Càritas Diocesana de Barcelona, en el marc del programa Empreses amb Cor, per tal de promoure, entre els nostres establiments, projectes com:

– Donació de roba, estris i mobles en desús
Aquets projecte té per objectiu aprofitar i reulitizar la la roba, (tovalloles, roba de llit, cortines…), el mobles en desús i els estris que els Hotels per a donar-ho a les persones amb més necessitats.

Gràcies a aquesta col·laboració, 31 hotels de la ciutat han donat a aquesta entitat més de 12.000 quilos de roba i més de 800 matalassos.

Gremi-d'Hotels-Barcelona_Caritas-RSC

– Inserció d’aturats de llarga durada
Amb l’objectiu d’inserir al món laboral als aturats de llarga durada, el projecte Feina amb Cor de Càritas, ofereix un servei professional i gratuït de preselecció de candidats amb les competències necessàries, adherits a Feina amb Cor, per als llocs que l’empresa tingui vacants.

Cal destacar entre aquestes insercions, perfils en el sector hoteler com ajudants de cuina i de sala, cambrers/es de pisos, grums, valets, rentaplats i personal de manteniment.

caritas2

Més informació

 

Voleu participar-hi?
Posa’t en contacte amb nosaltres i et facilitarem tota la informació i detalls al respecte
@: ghb@barcelonahotels.es
T.: 933 016 240