Estalvi hídric als hotels by Aqualogy

El Gremi d’Hotels de Barcelona mantenim signat un acord de col·laboració amb Aqualogy, empresa especialitzada en prestar serveis de consultoria i assessorament entorn l’aigua, per a que ajudi, als establiments associats que ho desitgin, a decidir com abordar mesures i implantar solucions en matèria d’eficiència hídrica.

En el marc d’aquest acord Aqualogy ofereix:

– Visita sense compromís
Als establiments que ho desitgeu, per donar-vos a conèixer els estalvis hídrics que es poden obtenir a través de l’aplicació de pràctiques i tecnologies eficients, així com de la implantació d’un Pla de Gestió integral de l’aigua personalitzat en les instal·lacions.

Amb la vostra aprovació, es proposarà fer un informe de diagnòstic de les vostres instal·lacions i de quines mesures correctores hauríeu d’aplicar per aconseguir l’estalvi desitjat. Aquest informe tindrà un cost zero sempre i quan s’apliquin les mesures correctores proposades.

– Enerlogy Monitoring
Es tracta d’una eina desenvolupada des de l’àmbit de la gestió energètica en instal·lacions d’aigua, que capta i integra dades de consum elèctric, d’aigua, de gas i d’altres paràmetres físics controlables mitjançant sensors i mesuradors, que permet estalvis variables en funció de cada instal·lació.

– Know-how
Aqualogy pot prestar-vos assessorament i “know-how” per la implementació de les millors i més eficients tècniques disponibles al mercat, per obtenir els nivells òptims d’higiene i salubritat en les instal·lacions, alta eficiència hídrica i gestió sostenible de l’agua als hotels.

Hi estàs interessat?
Posa’t en contacte amb nosaltres i et facilitarem tota la informació i detalls al respecte
@: ghb@barcelonahotels.es
T.: 933 016 240