Comparteix

L’hotel Olivia Balmes va tenir l’honor de ser el primer hotel de Barcelona de 4 estrelles superior en rebre el certificat d’eficiència energètica. L’any 2013 quan va obrir. Aquest reconeixement l’ha convertit en un referent de sostenibilitat a la ciutat, però el seu treball per un futur millor per al planeta no s’acaba aquí, i és que durant tot l’any realitza accions sostenibles:

-Punts de recarrega

L’hotel presenta diferents punts de recàrrega per a cotxes elèctrics, apostant per la circulació saludable per a la ciutat.

-Fundació Guné

Des del passat mes d’abril, l’hotel destina un percentatge del que facturació de 2 habitacions a la campanya “Habitació amb Causa” de la Fundació Guné. Els diners es destinen a projectes que fomenten el desenvolupament humà, sostenible i socioeconòmic.

Amenities Eco-Friendly

A les habitacions, l’hotel ofereix amenities eco-friendly per als seus hostes. Generalment són envasos de plàstic biodegradable i paper 100% reciclat, així com productes de cosmètica fabricats amb ingredients orgànics i extractes naturals.

A més a més, el pròxim més de desembre participaran en la campanya “Oci en Família dels Hotels de Barcelona”, un projecte impulsat pel Gremi d’Hotels de Barcelona, Barcelona Fòrum District, la Fundació Trinijove i el programa “CaixaProinfància” de la Fundació Bancària “la Caixa amb l’objectiu de donar l’oportunitat de gaudir d’un cap de setmana d’oci a famílies en situació de vulnerabilitat social.

Descobreix tot allò que l’establiment ofereix a la seva pàgina web: https://www.oliviabalmeshotel.com/es/