Sostenabbabilidad és el Pla de Sostenibilitat que segueix la cadena Abba Hoteles Group des del gener de 2019. A través de 4 eixos principals, els establiments hotelers de la cadena treballen cada dia per fer del planeta un lloc millor on viure: 

  1. Aprovisionament. Gràcies a la col·laboració amb diferents proveïdors sostenibles, la cadena pretén utilitzar, cada vegada més, productes i equipaments sostenibles, reciclables, biodegradables o compostables.
  2. Medi Ambient. El grup hoteler treballa per combinar l’arquitectura, l’interiorisme i l’enginyeria amb espais més verds, més sostenibles, en direcció cap a la major eficiència energètica i gestió de l’aigua.
  3. Gestió de Residus. Els estambliments de la cadena han començat a realitzar una recollida selectiva departamental de residus, paper i cartó, plàstics, vidre, llaunes i orgànic. En aquest sentit, busca crear també crear una economia circular.
  4. People-Societat. L’oferta gastronòmica dels espais de restauració de la cadena, pretenen promocionar el producte local comprant productes de proximitat i Km0.