Comparteix

unicef-cena-2016-cat

Un any més, Le Méridien Barcelona ha organitzat un sopar solidari a favor del projecte Road to Awareness d’UNICEF i Starwood Hotels & Resorts, que tindrà lloc el proper 21 d’octubre a les 20.30 hores.

Tots els diners recaptats, aniran destinats a recolzar WASH programes d’Aigua, Sanejament i Higiene d’Unicef a Àfrica i Orient Mitjà.

El sopar, que té un preu de 40 euros/cobert, inclou:
– Sopar degustació de 3 plats i maridatge, elaborat pel xef Eugeni Cortés,
– Subhasta tradicional
– Premis aportats per col·laboradors de l’hotel
– Sorteig d’estades en hotels Starwood de tot el món

RESERVA LA TEVA PLAÇA AQUÍ

*És indispensable realitzar la compra d’aquest ticket un mínim de 8 dies abans del sopar, per poder assegurar la plaça. Places limitades.

*El ticket original s’ha de presentar a la seva arribada a l’esdeveniment. El preu inclou l’IVA.

Més sobre el projecte WASH

Segons el Programa conjunt de seguiment per a l’abastament d’aigua i sanejament de l’OMS / UNICEF, el 37% de la població dels països en desenvolupament – 2.500 milions de persones – no tenen instal·lacions millorades de sanejament, i més de 780 milions de persones encara utilitzen fonts d’aigua no aptes per al consum. L’accés insuficient a l’aigua potable i els serveis sanitaris, provoca la malaltia i mort de milers de nens i nenes cada dia i condueix a l’empobriment i a la reducció de les oportunitats per a milers de persones més.

La manca d’accés a l’aigua potable i al sanejament té moltes repercussions més greus. Els nens -especialment les nenes- no poden gaudir del seu dret a una educació, ja que les seves escoles no compten amb un sistema de sanejament propi i digne. Les dones es veuen obligades a passar gran part del dia buscant aigua. Els agricultors i assalariats pobres són menys productius a causa de la malaltia, els sistemes d’atenció de la salut estan desbordats, i l’economia nacional es ressent. Sense aigua potable, sanejament ni higiene, el desenvolupament sostenible és impossible.

El UNICEF treballa en més de 90 països de tot el món per millorar l’abastament d’aigua i les instal·lacions de sanejament a les escoles i les comunitats i per promoure pràctiques segures d’higiene. Patrocinem una àmplia gamma d’activitats i treballem amb molts aliats, entre ells les famílies, les comunitats, els governs i organitzacions que tenen els mateixos interessos que nosaltres. En les situacions d’emergència proporcionem socors urgent a les comunitats i les nacions amenaçades per la interrupció en el subministrament d’aigua i la malaltia. Tots els programes d’aigua i sanejament de l’UNICEF estan concebuts per a contribuir a l’Objectiu de Desenvolupament del mil·lenni de l’aigua, sanejament i higiene: reduir a la meitat per al 2015 la proporció de persones sense accés sostenible a l’aigua potable i sanejament bàsic.
Aquest “tiket” per asistir al sopar solidar