Conscients de les problemàtiques ambientals actuals, la cadena hotelera SB Hotels ha desenvolupat el #WeLoveGreen amb el qual té l’objectiu d’afavorir el consum responsable i el desenvolupament sostenible del negoci.

Aquest projecte presenta diferents vies d’actuació:

Hotels energèticament eficients

L’energia elèctrica consumida en SB Hotels es fabrica en centrals de producció que no emeten CO₂, ni residus nuclears. A més, tots els hotels de nova construcció compten amb Qualificació Energètica A.

Certificats ISO 9001 i 14001

Per tal de poder oferir la millor qualitat també tenen en compte el medi ambient i treballen sota els els estàndards de les normes internacionals de gestió, fet que els ha propiciat a obtenir la certificació ISO 9001:2015 de Gestió de la Qualitat i la certificació ISO 14001:2015 de Gestió Ambiental.

Aparcament per a vehicles elèctrics

Tots els hotels de 4* i 4* Sup. compten amb places d’aparcament amb punts de càrrega universal per als vehicles elèctrics.

Productes de temporada i proximitat (Km. 0)

El producte de proximitat és el protagonista dels espais de restauració dels establiments. Treballen  amb productors locals que aconsegueixen reduir sensiblement l’impacte ambiental derivat del transport, de l’emmagatzematge dels seus articles i de l’ús excessiu d’embalatges d’un sol ús.

Bicicletes per als clients

Per tal de fomentar una visita saludable per la ciutat, els hotels de Barcelona i Tortosa presenten una flota de bicicletes urbanes i e-bikes d’Orbea®. Els hotels on es poden trobar són Hotel SB Diagonal Zero, Hotel SB Glow, Hotel SB Icària, Hotel SB Corona Tortosa, Hotel SB Plaza Europa.

–  Eliminació dels amenities unidosis

Els establiments de la cadena de 3* i 4* han reemplaçat els amenities de gel ixampú per dispensadors de paret de gran capacitat que els ha permès reduir notablement el volum de residus de plàstic generats i aprofitar al màxim el contingut.

Descobreix més sobre SB Hotels al seu web: www.sbhotels.es