Comparteix

IMG_0198 - copia

El II Congrés d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat en el Sector Turístic, Smart Destination, del qual el GHB n’hem estat un dels organitzadors, es va dissenyar per esdevenir un espai on conèixer les solucions pràctiques més exitoses per convertir els establiments hotelers en edificis eficients i sostenibles en termes energètics, així com crear vincles i iniciar negocis amb els proveïdors d’equipaments que poden ajudar-los a aconseguir-ho.

Resultats
El Congrés s’ha saldat amb la inscripció de 509 persones i una assistència final de 373 congressistes professionals pertanyents a 311 empreses, les quals 207 són empreses del sector privat i 104 són institucions públiques.

La inauguració va comptar amb la presència del Conseller del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Sr. Felip Puig; la Segona Tinent d’Alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona, Sra. Sònia Recasens; el cap de l’Oficina de representació de la Comissió Europea a Barcelona, Sr. Ferran Tarradellas; i el director general del Grup El Instal·lador, Sr. Iñaki García Ocejo.

IMG_0040 - copia

Durant els 3 dies del Congrés:

22  empreses patrocinadores locals, nacionals i multinacionals, van mostrar el seu suport al Congrés: Platí Gas Natural Fenosa; Premium Altare, Baxi, Diputació Barcelona, Daikin, Gundfos, Endesa, Jung, Philips, Rockwool, Saunier Duval, SYSTEMAIR, Toyota, Uponor, Urbaser i Vaillant; Classic ACV, Segway, MallorcaSolar, Somfy, Simon i Ygnis.

43 mitjans de comunicació i els col·laboradors van cobrir, difondre i promocionar el Congrés a través dels seus canals.

Més de 370.000 impressions en xarxes socials (Twitter, LinkedIn, Facebook).

Durant els 3 dies del Congrés va desenvolupar-se  2 conferències magistrals; 9 taules rodones / dinàmiques, 5 casos de referència; 2 “construint un cas” i 2 casos d’èxit amb un total de 67 ponents.

 

Premis EEST 2015

IMG_0717

Smart Comunication
El Premi Smart Comunication ha estat concedit a Twenerg  per la seva tasca en la difusió i comunicació de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, a través de la seva plataforma digital que compta amb més de 50.000 usuaris a nivell internacional i més de 90.000 usuaris en els seus xarxes socials. El premi el va recollir la Sra. Maria Roiz Val, sotsdirectora de Projectes Estratègics, Desenvolupament i Qualitat Comercial d’Endesa, que li va ser lliurat pel Sr. Joan Abad, subdirector general d’Ordenació Turística de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Smart Innovation
El Sr. Jordi Clos, president del Gremi d’Hotels de Barcelona, va entregar el Premi Smart Innovation a Green Bending pel seu projecte Impact Energy, un generador d’energia mitjançant un mini-biodigestor prefabricat per a residus orgànics d’hotels i restaurants.

IMG_0004 - copia

Smart Accomodation
Innovat Hotels va rebre el Premi Smart Accomodation pel projecte Twentytú i la gestió eficient dels recursos i de l’energia, guardó que va recollir el Sr. Ignasi Uñó Pérez, administrador d’Innovat Hotels de la mà de la Sra. Marian Muro, directora general de Tursime de la Generalitat de Catalunya.

Smart Mobility
El Premi Smart Mobility es va atorgar a Toyota i Urbaser per l’impuls en l’àmbit de la mobilitat sostenible en favor de la ciutat, els ciutadans i els turistes de Barcelona. El Premi va ser lliurat per la Sra. Mercè Rius, directora de l’Institut Català d’Energia,  al Sr. José Luis Rodríguez García, Fleet Sènior Manager de Toyota i al Sr. Santiago Losada d’Urbaser.

Smart Destination
El Premi Smart Destination va atorgar-se a la ciutat de Barcelona com a referent per la seva tasca, compromís  i foment de la sostenibilitat i l’eficiència energètica. El Sr. Iñaki García-Ocejo, director general del Grup Editorial El Instalador, va ser l’encarregat de lliurar el guardó a la Sra. Sònia Recasens, Segona Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona.