Comparteix

Aquest estiu, l’hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona va oferir el seu hotel a un grup de joves de la fundació Formació i Treball per realitzar l’última sessió d’un monogràfic d’hostaleria.

Durant un mes, els joves de la fundació van descobrir la passió pels còctels de la mà de David Braun, supervisor F&B del Hilton Diagonal Mar i membre del Comitè Blue Energy, qui els va transmetre la història els materials i la raó del procés per crear cada beguda.  

Per concloure el curs, els alumnes van visitar l’hotel i van posar en pràctica tots els seus nous coneixements amb alguns dels millors coctelers, com Michael Mendoza.

Després de finalitzar el curs, David Braun va agrair la confiança i la oportunitat que va suposar per a ell formar part de l’experiència:

“Per a mi, el Comitè Blue Energy són els membres de l’equip que volen marcar la diferència, tant per a Hilton com per al món. Sempre estem buscant noves idees sobre temes com l’ecologia (imprescindible per a mi) i la comunitat (amb Trinijove i Formació i Treball per exemple). Formació i Treball és una entitat que ajuda a la inclusió de persones en situacions difícils. A través del curs, Hilton em va oferir l’oportunitat d’ajudar i transmetre els meus coneixements, així com l’experiència en el món del bar i els còctels. Em vaig sentir molt motivat i vaig rebre molt bon feedback dels estudiants. Espero continuar ajudant d’aquesta manera, ja que invertir el nostre temps en aquestes causes aporta molta satisfacció i felicitat. Gràcies al Comitè per motivar-nos i donar-nos suport sempre, com ho feu diàriament”.

David Braun, Supervisor F&B

Aquesta acció s’emmarca en el compromís de l’establiment d’aconseguir un impacte en un milió de joves a finals del 2019.