Comparteix

17/04/20

La cadena Meliá Hotels & Resorts ha posat en marxa la campanya #MeliaConLosHeroes amb la qual vol agrair al personal sanitari el gran exemple de dedicació i responsabilitat que estan donant en la lluita contra la Covid-19; així com compensar els dies, les nits i els torns dobles que han de fer.

La campanya consisteix a regalar 10.000 estades de dues nits d’hotel per a dues persones, valorades en 34.000 punts MeliáRewards. Els punts es poden bescanviar en múltiples establiments del món i les estades es podran gaudir una vegada els establiments puguin reprendre la seva activitat normal.

Durant els deu dies que dura la campanya, s’ofereixen 2.000 nits diàries al personal sanitari que empleni el formulari de la seva pàgina web i completi les dades. El sol·licitant haurà de mostrar la seva acreditació col·legial o la del centre o servei sanitari al qual pertany quan es registri a la seva arribada a l’hotel que ha reservat.

Segons el mateix grup va indicar abans de donar el tret de sortida a l’acció, aquesta campanya és “la promoció més solidària de la història del grup, inspirada per les circumstàncies més excepcionals que mai hem viscut”.