Comparteix

Ens plau informar-vos que l’Hotel Pulitzer ha estat reconegut amb el Certificat Biosphere Hotels i, per la qual cosa, els volem felicitar des d’aquí.

L’hotel Pulitzer, conscient de la responsabilitat que té amb el medi ambient i la societat, ha apostat per promoure una gestió sostenible, fet que l’ha portat a aconseguir aquesta Certificació i a convertir-se, d’aquesta forma, en exemple de sostenibilitat en el sector.

Gestionar els recursos turístics d’acord amb criteris de qualitat i sostenibilitat és una opció irrenunciable per garantir que l’oferta turística estigui d’acord amb les demandes dels visitants i es compleixin les expectatives que en tenen.

Un dels instruments utilitzats per aconseguir aquest objectiu per part de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració del Gremi d’Hotels de Barcelona, Lavola Sostenibilitat i Insituto de Turismo responsable, és la Certificació Biosphere, un reconeixement que s’utilitza com a full de ruta per emprendre accions que millorin l’oferta de la ciutat i l’experiència del visitant.

Aprofitem per recordar-vos que els altres hotels de Barcelona amb aquesta certificació són:
– Andante Hotel
– Meliá Barcelona Sarrià
– Meliá Barcelona Sky
– The Level at Meliá Barcelona Sky

Així, i tot convidant-vos a assistir-hi, us informem que l’acte de lliurament d’aquest certificat tindrà lloc el proper dimarts 30 de juny, a les 19 hores, a l’Hotel Pulitzer (c. Bergara, 8. 08002 Barcelona) | Cal confirmació prèvia enviant un correu electrònic a events@grhoteles.com

Voleu optar a aquesta Certificació?
Si voleu sumar-vos als hotels amb el Certificat Biosphere Hotels, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us en donarem tots els detalls.
T. 933 016 240
@. ghb@barcelonahotels.es

________

Programa de l’acte
PROGRAMA
19 h Benvinguda by Gremi d’Hotels de Barcelona
19.10 h La certificació Biosphere de Barcelona, primers passos desenvolupats. Ajuntament de Barcelona
19.25 h Turisme responsable. Tendències del mercat. Instituto de Turismo Responsable
19.40 h La certificació Biosphere com a garantia del compromís amb la qualitat i la sostenibilitat. Lavola i Hotel Pulitzer
19.55 h Lliurament del Certificat Biosphere Hotel a l’Hotel Pulitzer

Al final de l’acte se servirà una copa de cava.