Comparteix

L’Earth Hour o l’Hora del Planeta és una de les campanyes més grans de mobilització i participació per a protegir el planeta. Enguany, es durà a terme aquest dissabte dia 25 de març a tot el món, a Barcelona entre les 20:30 i les 21:30 h.

En aquest sentit, Le Meridien Barcelona apagarà les seves llums pel medi ambient i en favor de la iniciativa mundial Earth Hour 2017. L’hotel s’unirà a milions de persones i institucions que apagaran les seves llums a les 20:30 h i durant una hora per marcar un potent missatge de conscienciació i suport a aquesta acció mediambiental.

  •  Apagar o disminuir la il·luminació externa i les llums de l’interior que no siguin estrictament necessàries, utilitzant espelmes sostenibles en totes les àrees públiques de l’hotel.

  • Al Hub es convidarà als hostes a unir-se a aquesta iniciativa i brindar per l’Hora del Planeta, amb una copa de cava.
  • S’activaran missatges de veu a les Televisions de totes les habitacions informant als clients sobre la iniciativa Earth Hour.
  • La mateixa nit del 25 de Març, a totes les suites es prepararan unes pissarres amb missatges escrits amb guix, enlloc de cartes de paper impreses.
  • Le Méridien Barcelona celebrarà també una festa la nit del 25 de Març a Le Pop Cocktail Bar, la cocteleria de l’hotel, amb música en directe i còctels especials, com a iniciativa única a la nit d’Earth Hour.
  • Per donar difusió de totes aquestes accions a les xarxes socials, Le Méridien Barcelona participarà, a més, en l’acció global de Marriott per a la donació de fons en favor de WWF:
    Per cada tweet emès utilitzant el hashtag #MIEarthHour (#earthhour i/o #changeclimatechange) relacionant-los a les accions organitzades per aquesta causa en algun dels hotels de la companyia, es donarà $1 USA a Earth Hour.