Comparteix

En en marc de l’entrega de premis del concurs fotogràfic de la Setmana de les Terrasses 2018, aquest dilluns 09 de juliol el Gremi d’Hotels de Barcelona va dur a terme la donació de 1.000 € al projecte solidari “Business With Social Value” de la  fundació Icària Iniciatives Socials.

https://twitter.com/MesQHotels/status/1016287790458339328

Cada any, la Setmana de les Terrasses col·labora amb una organització solidària aprofitant el ressò del seu esdeveniment. Aquest any, l’organització ha escollit “Business With Social Value” pel seu treball en favor de la transformació social de les empreses promovent conductes socials i sostenibles i, afavorint la sostenibilitat econòmica dels Centres Especials d’Ocupació (CEE) i Empreses d’Inserció (EI) no lucratives.

La condició per a rebre el donatiu d’aquesta setmana és superar el miler de fotografies compartides a les diferents xarxes socials amb l’etiqueta #SetmanaTerrasses18, un objectiu superat un any més.

“Business With Social Value” va néixerl’any 2012 amb objectiu  de facilitar la sostenibilitat social de les empreses i l’econòmica de les entitats socials mitjançant la compra de productes i serveis. Darrere es troba Icària Iniciatives Socials, una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1976.

Visita la web icaria.biz per col·laborar amb “Business With Social Value”.