La novena edició de la Setmana de les Terrasses torna a aprofitar un any més el seu ressò per donar a conèixer projectes solidaris i donar 1.000 euros a una fundació.

Aquest any, el projecte “Business With Social Value” de la Fundació Icària Iniciatives Socials tornarà a rebre 1.000€ donats pel Gremi d’Hotels de Barcelona i MésQHotels si es comparteixen 1.000 publicacions amb l’etiqueta #SetmanaTerrasses19. Amb “Business With Social Value”, la fundació té com a objectiu facilitar la sostenibilitat social de les empreses i l’econòmica de les entitats socials mitjançant la compra de productes i serveis.

Alguns hotels com The One Barcelona o el Novotel Barcelona City també han decidit convertir les seves activitats en accions solidàries:

Fira de pesca d’ànecs de goma al The One Barcelona

The One Barcelona ha organitzat aquesta activitat perquè grans i petits gaudeixin de la típica parada de fira de pesca d’aneguets de goma, els quals inclouran premis com un massatge en l’exclusiu Despacio Spa at The One de l’hotel o un esmorzar al Somni Restaurant. Aquests  ànecs es vendràn a 3€ la unitat i  els ingressos es destinaran a la Fundació Albert, entitat sense ànim de lucre que ajuda i atén els nens i famílies en risc d’exclusió social.

Tast solidari

La terrassa Zity Bar del Novotel Barcelona City es convertirà en un espai gastronòmic solidari amb diferents parades de productes km0. A més, tots els assistents tindran l’oportunitat d’aportar el seu gra de sorra al centre de treball Icària Arts  Gràfiques, de la Fundació Icària Iniciatives socials. Entre les diferents parades de menjar hi haurà també algunes guardioles on fer les donacions.