Comparteix
Font: Kimpton Vividora Hotel

26/06/2023

Kimpton Vividora Hotel convida a tots aquells que ho desitgin a celebrar l’Orgull pujant al seu Rooftop el pròxim 27 de juny per gaudir d’una sessió molt especial de cinema a l’aire lliure.

La periodista Andrea Gumes presentarà l’esdeveniment que inclourà la projecció en versió original de la pel·lícula “Retrat d’una dona en flames”, subtitulada al castellà, seguida d’un col·loqui en una atmosfera íntima.

Les entrades tenen un preu de 20€ i poden reservar-se online. Cada entrada inclou, a més de la visualització del film, un còctel Rainbow Booze i crispetes. La totalitat dels diners recaptats es destinaran a l’Associació Acathi, que treballa per donar suport als refugiats per situacions de vulnerabilitat de drets LGTBIQ+. A més, l’hotel donarà 2€ addicionals per cada còctel Rainbow Booze que es consumeixi fins al 15 de juliol.

Des del seu naixement a San Francisco l’any 1981, Kimpton® Hotels & Restaurants ofereix el seu suport a la comunitat LGTBIQ+. Barcelona no és excepció i Kimpton Vividora Hotel pertany a l’associació estatunidenca IGLTA, líder mundial en la defensa del col·lectiu LGBTQ en empreses turístiques.