Comparteix

26/07/2021

Aura Fundació i el Gremi d’Hotels de Barcelona han renovat la seva col·laboració per impulsar la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual als establiments hotelers de Barcelona.

En el marc d’aquest conveni, AURA prestarà un assessorament especialitzat als establiments associats al Gremi d’Hotels, per afavorir la seva contractació. Per la seva banda, l’entitat hotelera donarà el seu suport a les activitats desenvolupades per AURA que tinguin com objectiu la sensibilització i conscienciació sobre la discapacitat intel·lectual al món laboral en l’àmbit del sector hoteler.

Persones incorporades al sector hoteler
En aquests moments hi ha 12 establiments hotelers de Barcelona, associats al Gremi d’Hotels, que tenen contractades persones amb discapacitat intel·lectual vinculades a AURA. Són l’Arts Barcelona; l’Alma Barcelona; el Grand Hotel Central; el Barcelona Princess; l’Espanya Rambles; el ZT The Golden Hotel Barcelona; el Monument Hotel; el Petit Palace Boqueria Garden; el ME Barcelona, el Regina, el Catalonia Barcelona 505 i, el Catalonia Passeig de Gràcia.

Aquestes persones ocupen posicions auxiliars de cuina, restaurant, bugaderia i magatzem.