El projecte Hotel Invisible impulsat pel Gremi d’Hotels de Barcelona i la Fundació IReS ha recaptat més de 55.000€ destinats íntegrament als projectes socials de l’organització. Els beneficis d’aquesta acció iniciada a principis del 2016, han contribuït a millorar el futur de més de 700 persones en situació de vulnerabilitat social.

Al voltant de 170 hotels de Barcelona han col·laborat amb la campanya amb les iniciatives un euro per habitació o l’habitació solidària de les quals, el 100% dels fons recaptats s’han destinat a l’atenció de famílies en situació de vulnerabilitat. Gràcies a aquestes aportacions econòmiques, ha estat possible oferir una atenció integral a les persones, promovent la seva autonomia, enfortint vincles i facilitant l’accés a més recursos personals, educatius i econòmics.

L’Hotel Invisible és una representació simbòlica d’aquells espais on ningú hauria de dormir,  però on malauradament, cada dia hi viuen moltes persones. Cada una de les habitacions d’aquest hotel virtual ha representat algunes de les diferents problemàtiques dels col·lectius més vulnerables: l’habitació de les joguines trencades, contra la violència infantil; l’habitació al ras, contra la pobresa; o l’habitació sense futur, per ajudar els joves en risc d’exclusió.

Danny i Mireya han volgut explicar la seva experiència i com amb el projecte Hotel Invisible han pogut tirar endavant.