Font: Hilton Diagonal Mar Barcelona

L’hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona va celebrar el Mes del Planeta durant el passat mes de març, en el qual va organitzar diferents activitats per als seus treballadors, destinades a preservar el planeta per a les generacions futures.

El 25 de març, per exemple, es va realitzar, amb la col·laboració amb No más colillas en el suelo Barcelona, el Clean Up Day: Colillatón. Durant unes hores, els treballadors de l’hotel van netejar l’entorn proper a l’hotel buscant burilles, passant per parcs infantils per reflectir el problema, exposant els danys i les conseqüències de llançar un cigarret a terra. El resultat fou que en 1 hora,  20 treballadors de 20 treballadors de l’hotel van recollir-ne 6.500.

Un altre exemple fou el 22 de març, el Dia Internacional de l’Aigua. Durant aquest dia van fer una acció de sensibilització sobre la importancia d’estalviar aigua per a tenir cura del planeta. Actualment és un dels recursos més escassos i alhora més consumit.

El 30 de març, també va celebrar l’Hora del Planeta, en la qual van crear 60 minuts amb espelmes i van baixar la intensitat de les llums del lobby.

A banda d’aquestes accions de responsabilitat social per a l’entorn, també es van fer altres activitats com un taller de productes de neteja no tòxics, un taller d’estalvi energètic i un mercat d’intercanvi de roba, entre d’altres.

La realitat és que cada vegada més cadenes hoteleres i hotels s’uneixen al moviment a favor del medi ambient. En aquest cas, la cadena internacional d’hotels Hilton segueix una estratègia de responsabilitat social pròpia, l’anomenada Travel with Purpose. La cadena busca constantment noves formes de reduir l’impacte ambiental i promoure l’Agenda de Desenvolupament Sostenible 2030 de les Nacions Unides.