Comparteix

El proper 17 de novembre l’hotel Hilton Diagonal Mar acollirà un any més el sopar solidari de la Fundació Privada Trinijove, que enguany, versarà entorn el concepte “La Nit de l’esport, i mantindrà el seu objectiu de recaptar fons pels col·lectius més desfavorables.

Els assistents, podran gaudir d’un menú especial per aquesta ocasió. Els beneficis del sopar, aniran destinats íntegrament al projecte “Escola de futbol inclusiu” de la Fundació Trinijove, per tal de fomentar els valors de l’esport entre nens i joves en risc d’exclusió social. A més també, hi ha la possibilitat de que puguin col·laborar les persones que no puguin assistir al sopar.

Joachim Hartl, director general d’Àrea per a la Península Ibèrica de Hilton, afirma que després de l’èxit de l’any anterior, no han dubtat en tornar-se a involucrar un cop més per fer tot el possible i assegurar que aquests nens i joves tinguin un futur més digne. L’objectiu d’aquest acte no és només recaptar diners, si no també conscienciar i recordar als assistents les realitats complicades que tenim ben a prop i, la necessitat d’ajudar aquests col·lectius menys afavorits.   Aquesta iniciativa solidaria, que busca potenciar els valors de l’esport com a motor de convivència  i superació personal, és també una acció gastronòmica i per això, en aquest cas, s’ha preparat un menú exclusiu de 25 euros elaborat amb  productes de temporada: carbassa cremosa al gingebre amb gamba, pollastre farcit de bolets i verdures, i pinya en dues textures amb ametlles gelades.

Aquesta acció comptarà amb la col·laboració de Hilton Diagonal Mar Barcelona, Arpal, Renfe, GL Events CCIB, 8 Cadira, Hotel Balneario Vichy Catalan, Hotel Barcelona Princess, Hotel Princess Negresco, Hotel AC Barcelona Fòrum, Hotel AC Gavà Mar i Hotel Melià Barcelona Sky.