Comparteix

Aquest 2019 la Fundació Privada Canigó ha començat a formar part de la cartera de proveïdors del Gremi d’Hotels de Barcelona. L’organització és una entitat caràcter social nascuda l’any 1946 amb l’objectiu d’atendre i integrar a la societat les persones amb diversitat funcional.

A més dels serveis purament assistencials portats a terme per l’equip de psicòlegs i assistents socials, també disposen d’un Centre Especial de Treball: Bugaderia Canigó, el qual consta de 4 serveis principals per aconseguir els seus objectius:

  • Assessorament integral: Un equip de tècnics experts ofereix assessorament en tot allò que implica al servei de bugaderia, la tecnologia i logística del tèxtil, la implementació dels serveis de neteja i la formació continuada dels seus treballadors.
  • Serveis de bugaderia industrial: Ofereixen el servei de bugaderia especialitzat en hotels i grans col·lectius, basat en el rentat de la roba amb processos professionals i industrials, que inclou la recollida i el lliurament de la roba a les instal·lacions del client.
  • Venda i lloguer de material tèxtil i uniformitat laboral: Han desenvolupat una línia de venda i lloguer (renting) de material tèxtil per vestir les habitacions i les zones comuns. D’altra banda, també disposen de tot el material necessari per equipar els treballadors amb uniformitat i calçat laboral, a més d’un apartat d’accessoris per al transport i logística de la roba.
  • Serveis de neteja hotelera, d’edificis i locals:  Amb la voluntat de seguir integrant persones amb diversitat funcional en el món laboral, han creat el departament per a la gestió dels serveis de neteja externs. En aquest departament s’encarreguen d’ubicar el personal cercant el major grau d’especialització possible per crear equips de treball eficients i dissenyats de forma personalitzada per oferir una cobertura total a cada centre on presten els serveis.

El Gremi d’Hotels de Barcelona col·labora amb diferents entitats socials per tal de tenir cura de l’entorn i de les persones. En aquest sentit,  posa a l’abast dels seus associats diferents eines de responsabilitat social amb l’objectiu de maximitzar les accions sostenibles i responsables.