Comparteix

El proper 3 d’octubre, i per setè any consecutiu, torna “Fent Amics amb Down Catalunya”, una jornada solidària i molt divertida que tindrà lloc a PortAventura, a la que us animem a participar!

L’objectiu de la cita és reunir com a més persones millor a PortAventura i destinar part dels diners de l’entrada a Down Catalunya i a les seves entitats membres, entre les quals hi ha Fundació Aura, amb qui col·laborem el Gremi d’Hotels de Barcelona, per a millorar la  inclusió social de les persones amb síndrome de Down.

La jornada, oberta a tothom i a com més gent millor, tindrà lloc dissabte 3 d’octubre, a PortAventura, per un preu de només 18 euros l’entrada.

Fent Amics amb Down Catalunya a PortAventura començarà a les 11 hores amb una actuació al Gran Teatre Imperial protagonitzat per joves amb síndrome de Down, del Down Wapacha Team.

Voleu anar-hi?
Podreu adquirir la vostra entrada trucant al 93 417 76 67 o enviant un correu a maite@aurafundacio.org o presenciant-vos a AURA Fundació (Ronda General Mitre 174, 08009 de Barcelona)

PortAventura_Down