Aquest mes de maig, l’hotel Barcelona Princess ha estrenat ‘Fantasía Utopía’, un gran mural de 72mdissenyat per l’artista Javier Navarro Romero, més conegut com El dios de los tres. A la terrassa de la planta 23 on es troba l’obra, també se situa la piscina Infinity climatitzada amb vistes a la mar.

Una de les característiques més especials d’aquest mural és que s’ha realitzat amb pintures a l’aigua i materials respectuosos amb el medi ambient i s’ha comptat amb la col·laboració de clients i empleats que han pogut, mitjançant dues sessions de teambuilding amb l’artista, aportar la seva pinzellada a aquesta obra d’art.

Navarro ha treballat durant tres setmanes per crear aquesta obra exclusiva pensada com un tapís, el qual ens transporta a una utopia vegetal i animal de colors alegres i tropicals.

L’any 2016, l’hotel va fer públic el seu Pla de Responsabiliat Social Corporativa “Princess360è” on s’inclou el medi ambient, els clients interns i externs i la societat com a eina de gestió integral en la presa de decisions i en la gestió de l’hotel. Des d’aleshores, l’allotjament turístic organitza accions per tal d’aconseguir els seus objectius tant per respectar e medi ambient com tenir cura de les persones.

L’Hotel Barcelona Princess destaca pel seu disseny modern com un dels edificis emblemàtics del skyline de Barcelona, contribuint a la grandesa arquitectònica de la ciutat.