Comparteix

22/03/2023

En el marc del “Compromís per a la Sostenibilitat Turística de la Destinació Barcelona Biosphere”, el Gremi d’Hotels de Barcelona ha rebut un any més la renovació del certificat de sostenibilitat turística Biosphere, el qual reconeix l’aposta de l’entitat per un model de turisme més sostenible i segur.

A més a més, 107 #HotelsCompromesos associats al GHB també han rebut aquesta distinció; d’aquests, 32 establiments hotelers l’han aconseguit per primer cop i 75 establiments hotelers l’han renovat.

En total, 403 empreses compromeses de la ciutat de Barcelona han rebut aquesta distinció avui, en l’acte de lliurament celebrat al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). Un fet que reconfirma la voluntat de les empreses de la ciutat per construir una comunitat turística respectuosa amb el medi ambient, la cultura i el retorn social.

Què és el Compromís Biosphere?
El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere basa la seva metodologia en el treball al voltant dels 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides i reconeix aquells operadors turístics que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic.