Comparteix

Després de recorrer tot el món, l’obra del prestigiós fotògraf de moda Jean-Daniel Loriex aterra al Majestic Hotel & Spa  on serà exposada fins al pròxim 9 de novembre. Durant gairebé un mes, els amants d’aquesta disciplina podran gaudir de cadascuna de les seves fotografies més emblemàtiques dels anys 70 fins als 90, al mateix temps que tenen la possibilitat de comprar-la mentre realitzen una activitat benèfica, ja que els beneficis de la venda de les fotografies es destinaran integrament a la Fundació IReS.

Als seus 82 anys, Jean Daniel Loriex té l’honor de ser un dels mestres de la fotografia de moda, amb més de 30 anys de trajectòria fotogràfica i amb obres protagonitzades per actrius i models tan conegudes com Claudia Schiffer, Géraldine Chaplin, Sharon Stone, Brook Shields o Carla Bruni.

A més de col·laborar amb revistes de moda com Vogue, ha treballat al servei de les marques més prestigioses de luxe, alta costura i joieria des dels anys 70. Es caracteritza per tenir fotografies elegants, sensuals i a vegades sorprenents que s’han convertit en símbols d’una època i per fi es podran veure a Espanya per primer cop.

Es tracta d’una exposició solidària en col·laboració amb la Fundació IReS, que té per objectiu la reinsersió de persones en risc d’exclusió social. La fundació treballa principalment en l’atenció integral a les famílies en situació de vulnerabilitat, a través d’un ecosistema de programes sincronitzats que ofereixen un acompanyament social, psicològic i educatiu.