Comparteix

Fins al 15 de setembre, el Mandarin Oriental, Barcelona col·labora amb el nou projecte del Club de Polo de Barcelona “Cabalgando la Vida” donant 1 euro de cada menú degustació consumit, del seu restaurant Blanc, dissenyat per la prestigiosa xef Carme Ruscalleda.

“Cabalgando la Vida” és el primer projecte solidari d’impacte social positiu a Barcelona que neix de la Fundació RCPB en el qual estan implicades totes les seccions esportives del Real Club de Polo de Barcelona: el pol, l’hípica, l’hoquei, el tennis i el pàdel i al qual convidem a col·laborar a tots els nostres socis, amics, patrocinadors i institucions. El projecte triat per a aquesta primera edició és un estudi de equinoterapia en nens i nenes que han sofert un tractament oncològic. Amb ell es vol avaluar si el programa de teràpia assistida amb cavalls pot alleujar i minimitzar les alteracions dels afectats. El projecte compta amb el suport de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i les Escoles Universitàries Gimbernat que avaluaran l’estudi.

La col·laboració de l’hotel amb el club, a més, es complementa acollint a Karma, un cavall de fibra de vidre, creat pels nens i nenes de l’Escola Sant Miquel, que patrocina la nova edició de l’acció #bcnagalop de la BECH (Barcelona Equestrian Challenge). Karma realitza una ruta per la ciutat quedant-se en diferents espais de Barcelona. Karma ha visitat prèviament el parc d’atraccions del Tibidabo, el centre comercial l’Illa i l’aeroport de Bracelona El Prat. El final del trajecte serà el PoloPark del CSIO Barcelona.  

Descarrega’t el cartell per descobrir la ruta i obtenir més informació sobre el projecte solidari.