Comparteix
Font: Catalonia Hotels & Resorts

23/04/20

Els treballadors i col·laboradors de Catalonia Hotels & Resorts han impulsat una iniciativa de manera interna perquè el personal sanitari i els pacients de la Covid.-19 dels seus Hotels Salut visquin un Sant Jordi molt especial.

Més de 1.000 persones anònimes han donat llibres personals, acompanyats per dedicatòries i missatges de suport, perquè els pacients de Covid-19 poguessin rebre un petit detall durant la Diada de Sant Jordi. En total, la cadena ha recollit 1.700 llibres i els ha lliurat a través d’una xarxa de voluntaris logístics en la qual també ha participat l’empresa Glovo.

Gràcies a aquesta iniciativa, Catalonia Hotels & Resorts ha lliurat 600 a l’hotel Catalonia Barcelona Plaza, situat en la Plaça Espanya i vinculat a l’Hospital Clínic; 600 a l’hotel Barcelona Fira, situat en la Plaça Europa de l’Hospitalet i vinculat a l’Hospital Universitari de Bellvitge; i 500 a l’hotel Catalonia Verdi de Sabadell vinculat a l’Hospital Parc Taulí.

El personal sanitari també ha pogut celebrar la Diada gràcies a la col·laboració de diferents empreses i entitats. Llibres gentilesa de l’editorial Penguin Random House, roses donades per la Fundació Portolà i punts de llibres produïts per Vanng comunicació, s’han repartit entre tots els sanitaris que aquests dies treballen als hotels de la cadena.