El pròxim 14 de febrer, Casa Bonay celebrarà el seu primer ball benèfic obert al públic, amb l’objectiu de recaptar fons per a la Fundació Lluita contra la Sida.

L’hotel et proposa una acció diferent i única per celebrar l’amor amb els amics pel dia de Sant Valentí. Per això, el seu bar lounge Libertine acollirà aquest esdeveniment inspirat en el món Drag i es convertirà en una passarel·la perquè hi desfilen tots aquells assistents que vulguin, vestits per a l’ocasió. Un jurat especialitzat s’encarregarà d’escollir els millors vestits, els quals també seran premiats amb fantàstics premis de la mà de l’hotel. Tanmateix, els assistents que no desfilin, podran gaudir també d’una nit molt especial carregada de música, diversió i solidaritat.

L’entrada té un cost de 6 euros per persona i inclou una cervesa de benvinguda, cortesia de Mahou. Tots els diners recollits es destinaran a la fundació social per lluitar contra la Sida.  

La Fundació Lluita contra la SIDA va ser creada el 1992 pel Dr. Bonaventura Clotet, qui actualment dirigeix l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa (1995)i és cap del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol. També codirigeix des del 2006 el projecte HIVACAT, programa català de Recerca de la Vacuna de la Sida. La Fundació compta amb un equip de professionals experts en diverses disciplines i ofereix assistència integral a les persones amb VIH. A més, desenvolupa projectes de recerca adaptats a les seves necessitats, incorporant ràpidament a la pràctica clínica els nous tractaments i avenços científics.

Dia: 14 de febrer Hora: de 20.00h a 03.00h *Les desfilades començaran a partir de les 23.00h Entrades: 6€ amb cervesa de benvinguda (cortesia Mahou) – Compra aquí