Comparteix

 

autisme

El proper dia 2 d’abril és el Dia Internacional de Conscienciació sobre l’Autisme i, en el marc de l’acció Barcelona de Blau per l’Autisme, molts edificis emblemàtics i hotels de Barcelona s’il·luminaran de blau

Aquesta activitat organitzada per l’Associació APRENEM per a la Inclusió de les Persones amb Trastorns de l’Espectre Autista, pretén:

Sensibilitzar a la societat sobre les necessitats i drets de les persones amb autisme i les seves famílies.
Recaptar fons per investigar sobre el TEA i millorar la qualitat de vida de les persones que la pateixen.

De moment, 10 hotels associats participaran en aquesta acció, tot il·luminant les seves façanes de color blau, símbol de l’autisme, el proper dia 2 d’abril entre les 21 i les 24 hores.

Així mateix, molts d’aquests hotels també oferiran activitats durant el dia per a recollir fons i donar-los a l’Associació Aprenem.

Aquests hotels són:

– Majestic Hotel & Spa Barcelona
– Pullman Barcelona Skipper
– Condes de Barcelona
– España
– Arenas Atiram Hotels
– Internacional Ramblas Cool Atiram Hotel
– Mesón Castilla Atiram
– Oriente Atiram
– Tres Torres Atiram
– AC Hotel Barcelona Forum

Si hi vosaltres també en voleu prendre part:
Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us donarem tots els detalls al respecte, així com d’altres possibilitats de col·laborar-hi.
T. 933 016 240
@. ghb@barcelonahotels.es

Què és l'Associació Aprenem?

L’Associació APRENEM per a la Inclusió de les Persones amb Trastorns de l’Espectre Autista neix l’any 2006 per iniciativa d’un grup de famílies amb l’objectiu de defensar els DRETS dels seus fills a rebre una atenció adequada a la seva especificitat.

Al llarg d’aquests anys d’activitat, hem pogut recollir les experiències de moltes famílies i avaluar les necessitats d’infants i adolescents amb autisme, així com estudiar amb deteniment nombrosos informes i documentació científica de referència internacional sobre detecció, diagnòstic i intervenció en l’àmbit de l’autisme. Això ens permet dissenyar serveis i projectes adaptats a les necessitats reals de les persones amb autisme i les seves famílies. 

Com hi podeu col•laborar?
Els Hotels que hi vulgueu col•laborar només cal que ens ho comuniqueu tot enviant-nos un correu a
@: ghb@barcelonahotels.es
T.:933 016 240.