Fundació Projecte Aura | Inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual

Des del 2011, el Gremi d’Hotels de Barcelona mantenim signat una cord de col·laboració amb la Fundació Projecte Aura, amb l’objectiu d’ajudar a incrementar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, mitjançant la seva inclusió laboral als nostres hotels associats, a través del “treball amb suport” 

Amb aquest programa, la incorporació comença amb un període de pràctiques del candidat/a a l’establiment de 2 a 4 mesos i, un cop finalitzat aquesta període, si totes les parts hi estan d’acord, el candidat/a es contracta pel mateix. Durant aquest procés, AURA fa un acompanyament constant, anomenat “formació en situació real”.

Treball amb suport
És un model d’integració laboral per persones amb discapacitats que va començar a desenvolupar-se en els Estats units en els anys 80. És un model d’integració laboral que facilita la incorporació al treball ordinari de col·lectius de persones amb limitacions significatives de caràcter físic, psíquic o sensorial, a través d’un conjunt d’estratègies i procediments tècnics de suport, ajustats a les necessitats dels treballadors amb discapacitat.

Els hotels que hi ha col·laborat durant el 2014:
– Arts Barcelona
– Meliá Barcelona Sky
– Regina
– Grand Hotel Central

Us hi voleu sumar?
Posa’t en contacte amb nosaltres i et facilitarem tota la informació i detalls al respecte
@: ghb@barcelonahotels.es
T.: 933 016 240