Comparteix

Amb motiu del Pride 2018, W Barcelona s’ha unit a la iniciativa Queer Me Out, una sèrie de debats organitzats a escala mundial per la cadena W Hotels a favor de la diversitat, la igualtat, la integració amb l’objectiu d’incrementar la visibilitat del col·lectiu LGTBQ+ dins de la societat.

Pel que fa a Barcelona, el debat es durà a terme el dimecres 27 de juny a les 19.00 hores i se centrarà en el paper que juguen els mitjans de comunicació i les xarxes socials en la integració de la comunitat LGTBQ+. La seva realització comptarà amb ponents de prestigi com la polifacètica celebrity, Topacio Fresh, el director del Pride Bcn 2018 Eloi Morte, el periodista Alfonso Llopart i el psicòleg Gabriel J. Martín.

L’exclusiu i inclusiu esdeveniment formarà part de la sèrie que la marca celebrarà en diferents ciutats del món -a Nova York el 18 de juny, a Londres el 6 de juliol i a Amsterdam el 2 d’agost- amb l’objectiu de donar veu a referents de la comunitat sobre temes d’actualitat.

A través de la iniciativa Queer Me Out, l’hotel ha aconseguit formar part de l’agenda oficial de la Pride Bcn 2018 que aquest any està dedicada a la conscienciació i la visualització de les persones refugiades a través del missatge d’amor llençarà a tots els ciutadans i visitants de Barcelona: #allmyloving.

Per a l’ocasió, l’hotel vestirà la seva façana de colors de l’arc de Sant Martí per promoure la diversitat i defensar la igualtat de tots, sense importar l’orientació sexual i/o la identitat de gènere.

Totes aquelles persones que vulguin assistir al debat, han de registrar-se gratuïtament a través de la pàgina web http://www.w-barcelona.es/queer-me-out.