Comparteix

Font: Barcelona Turisme

El passat dijous 20 de desembre, en el marc del Business With Social Value (BWSV), Turisme de Barcelona va lliurar els II Premis Barcelona Sustainable Tourism, els quals reconeixen l’esforç i la dedicació de les empreses en l’àmbit de la sostenibilitat ambiental, social, cultural i de l’accessibilitat.

En aquesta segona edició dels premis, la cadena Ilunion Hotels va ser guardonada com una de les millors empreses sostenibles en l’àmbit turístic, juntament amb la Família Torres, la Cripta de la Colònia Güell i el Gran Teatre del Liceu. Els encarregats de lliurar els premis van ser el regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, el diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Samper, i el director general de Turisme de Barcelona, Joan Torrella.

Ilunion Hotels a rebut el Premi a la Bona Pràctica en l’eix de Sostenibilitat social, per les seves polítiques de qualitat d’ocupació i d’integració, amb les quals persegueix l’eliminació dels obstacles que impedeixen a les persones amb discapacitat accedir a un lloc de treball digne. Com a política de desenvolupament intern, i per la pertinença al Grup Social ONCE, preval la incorporació de persones amb discapacitat  a qualsevol branca empresarial. Això suposa la inclusió de les diferents tipologies de discapacitat, des de discapacitats lleus a altres amb més alt risc d’exclusió social.

 A més d’Ilunion Hotels, l’Hotel Barcelona 1882 va quedar finalista juntament amb el Museu Marítim.

https://twitter.com/hotelbcn1882/status/1075820527988686853

Els premis Barcelona Sustainable Tourism (BST) distingeixen els diferents eixos de la sostenibilitat que realitzen les empreses del sector turístic per tal d’impulsar les bones pràctiques. El jurat, format per quatre experts membres del Comitè del programa BST, va valorar les diferents candidatures tenint en compte la creativitat, la sostenibilitat de la pràctica, el benefici per l’entorn i les persones i els beneficis pel sector turístic.