Comparteix

El Palace va celebrar el passat dijous, en un acte benèfic,  una trobada d’influencers amb l’objectiu recaptar fons per al nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. Aquesta va ser la segona trobada de Top Influencers Bcn, la qual va consistir en un menjar al restaurant de l’hotel amb diferents intervencions.

Belén Torregrossa, professional de l’àmbit de la creativitat i la comunicació,  i els doctors Manuel del Castillo i Andres Morales, van ser els encarregats d’intervenir durant la vetllada per explicar el projecte del nou centre de l’hospital Sant Joan de Déu, el qual permetrà atendre a 400 pacients a l’any, un 30% més dels quals pot tractar actualment el centre.

El grup de Top influencers Bcn és una comunitat formada per persones de diferents sectors socials amb gran capacitat per connectar amb els altres a través de les xarxes socials, la qual organitza diverses trobades de treball, formació i networking. Cada any escullen un projecte al qual donaran suport i aquest 2018 ha estat  és el Centre Pediàtric Oncològic Sant Joan de Déu.