Comparteix

Imatge: SOLC – Pèsols del Maresme amb pilpil de les seves beines

 

El Restaurant SOLC del Majestic Hotel & Spa Barcelona ha estat concebut com un homenatge als productes que la naturalesa més propera ofereix des de temps remots a la cuina catalana, basant-se en receptes elogien la tradició local. L’hotel compta amb una finca situada a la zona del Maresme (a pocs quilòmetres del restaurant i a tan sols uns metres del Mar Mediterrani) d’on neixen les verdures recollides diàriament que el comensal trobarà a la carta, que es converteix en un aparador destinat a celebrar el producte de temporada. 

Els clients del restaurant descobriran una carta efímera i variant compromesa amb la gastronomia regional i executada pel xef Luis Llamas, format en algunes de les cuines més reconegudes (com és el cas de Roca Bar, dels germans Roca, o de Nerúa Guggenheim Bilbao, de Josean Alija, on va aprendre a elogiar la verdura)  i que actualment desenvolupa la seva carrera sota les ordres del xef executiu del Majestic Hotel & Spa Barcelona, David Romero. Entre les propostes actuals destaquen elaboracions com Ample de l’Escala amb pa d’algues, Xip de carxofa del Prat, Croqueta de gambes de la Barceloneta i Ostra del Delta amb liquat d’api i poma àcida entre altres entrants. 

A més de la carta pròpia de SOLC, de dimarts a dissabte a l’hora de dinar es pot gaudir del seu Menú del dia. També al migdia i al vespre són perfectes per gaudir del Menú degustació SOLC, que ofereix una demostració de sabors i aromes propis de la gastronomia Km 0.