Comparteix

Un any més, el Gremi d’Hotels de Barcelona ha col·laborat amb la Fundació Comtal per fer d’aquest Sant Jordi una jornada solidaria. Per aquest dia tan especial, l’entitat ha creat “Una Rosa, una Oportunitat”, una acció en la qual va posar a disposició dels hotels associats 3 tipus de punts de llibre dissenyats manualment per nens. Cada punt de llibre ha tingut un cost d’1,5€ per l’allotjament però s’ha distribuït de forma gratuïta als clients, treballadors i visitants de l’hotel.

Aquest 2018, són 29 els hotels que s’han unit a l’acció amb un total de 2.867 punts de llibre. La recaptació, de més de 4.000 euros, ha estat destinada íntegrament a donar suport educatiu i acompanyament als joves més vulnerables, per tal que puguin tenir una oportunitat i trencar el cercle d’exclusió en el qual viuen.

Alguns dels hotels participants han aprofitat les xarxes socials per fer ressò de la seva col·laboració amb la causa solidària.

A més, en aquesta edició, l’il·lustradora Pilarín Bayés també s’ha unit a la campanya de la fundació regalant el punt de llibre que va dibuixar en el taller de pintura que van organitzar per als infants i joves.

Des del 1994, la Fundació Comtal és una organització sense ànim de lucre nascuda amb l’objectiu que infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat, així com les seves famílies, tinguin oportunitats de futur. Per aquesta raó, la seva missió és assegurar l’educació i la inserció d’aquelles persones més desfavorides.