Comparteix

 

Oxigenia és una marca de l’empresa Aero Engineering S.L. dedicada al desenvolupament i comercialització de tecnologies per a la neteja i higiene ambiental, sota el principi de sostenibilitat, amb criteris d’eficiència, rendiment i innovació. Des d’aquest any 2019, gràcies a vocació per a la millora de la qualitat de vida de les persones, amb l’objectiu de desenvolupar sistemes que assegurin la salut ambiental del nostre entorn,  formen part de la cartera de col·laboradors del Gremi d’Hotels de Barcelona.

Als hotels associats al GHB, els ofereixen tres tipus de productes sostenibles:

  • WÖXI Pro: Dispositiu que pertany al grup de tecnologies denominades generadores in-Situ, genera ozó liquat a partir d’aire sec i aigua, obtenint una solució netejadora i desinfectant multiusos. Substituint la gran majoria de productes químics de neteja general i desinfectants.
  • WÖXI Pipe: Dispositiu d’higienització i eliminació d’olors per a línies d’urinaris i/o WC amb sistemes de pressió amb sortida directa (sense cisterna d’aigua).
  • Oxigenia Wc: Sistema d’higienització i eliminació d’olors mitjançant ozó i ionització bipolar, dissenyat especialment per a WC amb cisternes d’aigua. Redueix fongs i bacteris en cada ús sense necessitat de bacteriostàtics, gels o pastilles de WC; no genera residus tòxics.

Oxigenia va nèixer de la inquietud d’un grup de dissenyadors i enginyers amants de la natura i decidits a concebre noves tecnologies eficients i respectuoses amb el medi. Consulta més informació a la seva web: www.oxigeniasystems.com