Comparteix

Conservar els oceans, els mars i els recursos marins significa tenir cura del medi ambient. Tal com informava el National Geographic, cada any,  al voltant de vuit milions de tones de plàstic arriben a l’oceà i tarden milers d’anys en desaparèixer, si ho fan. Per això ha nascut Ocean52,  l’única empresa de begudes del món que destina el 52% dels seus beneficis disponibles a la protecció de l’oceà i des d’aquest estiu,  col·labora amb el Gremi d’Hotels de Barcelona.

Ocean52 és una companyia creada pels amants de l’oceà amb l’objectiu de generar impacte positiu en el nostre planeta a partir dels seus productes sostenibles, com per exemple l’Ocean Recovery, una aigua amb minerals de l’oceà profund i magnesi que ajuda a reduir el cansament; l’ Ocean Sparkling, una aigua amb gas amb aigua de l’oceà per a donar un toc únic als menjars; o No Plastic Water, una aigua mineral natural de mineralització feble, envasada en alumini eternament reciclable.

La seva missió social és protegir els oceans a través de 3 pilars principals:

1. Protegir els oceans a través, per exemple, d’estudis científics de conservació.

2. Netejar les platges i els fons marins.

3. Conscienciar les futures generacions, els consumidors i les empreses, de la fragilitat dels recursos oceànics, a través de diferents accions com tallers o festivals.

Descobreix totes les seves accions i com ajudar-los a través de la seva pàgina web.