Comparteix

Per la vuitena edició de la Setmana de les Terrasses, l’Hotel Barcelona Catedral ha preparat una sessió de música en directe solidària. El dijous, 7 de juny, de 20:00 a 21:00h, tot aquell qui assisteixi a l’activitat, tindrà l’oportunitat de poder gaudir d’un concert de música en directe a la terrassa de l’hotel i alhora, col·laborar amb el projecte solidari internacional de les 20 ONG que formen part de la plataforma Gràcia Solidària.

Els principals objectius d’aquesta plataforma són fer arribar els serveis bàsics d’educació i salut a aquells que no en tenen, així com ajudar als nou vinguts a integrar-se a la societat, donant-los suport en la recerca d’autonomia plena i educació i contribuint a la defensa dels seus drets.

L’hotel organitza cada any diferents activitats solidàries per ajudar aquells qui més necessiten, com el vermut solidari per Sant Jordi. Després de l’activitat de la Setmana de les Terrasses, el 8 de maig informaran sobre el Dia Mundial dels Oceans i una setmana després, el 14 de juny pel Dia Mundial del Donant de Sang, tots aquells que vagin a donar sang podran esmorzar gratuïtament a l’hotel. El 18 de juny, pel Dia de la Gastronomia Sostenible, la botiga de l’hotel mostrarà i vendrà tots els seus productes locals.  I , per últim, aquest 28 de juny, el Barcelona Catedral organitza la Terrassing Dir, on farà una recollida econòmica pel banc d’aliments 28 de maig.

No deixis d’informar-te de les activitats  del  Pla d’accions de Turisme Responsable a través de les seves xarxes socials: Twitter,  Facebook i Instagram.