Comparteix
L’equip del Gremi d’Hotels de Barcelona amb l’equip de l’hotel Ilunion Almirante abans de l’esmorzar a “cegues”

10/01/2023

L’hotel Ilunion Almirante organitza esmorzars a cegues com a experiència sensorial que dona a conèixer la realitat de les persones amb menor capacitat visual.  El propòsit és generar una experiència diferent dels assistents per sensibilitzar i visibilitzar el seu projecte social.

Aquest tipus d’experiència, la qual ha pogut realitzar l’equip del Gremi d’Hotels de Barcelona, permet viure en primera persona quines són les dificultats i les circumstàncies a les quals s’enfronten dia a dia les persones amb discapacitat visual.

L’equip del Gremi d’Hotels de Barcelona en l’esmorzar a “cegues”

El servei és completament a cegues, ja que els assistents es posen un antifaç des d’abans d’entrar al menjador fins al final, quan finalitza l’esmorzar. L’equip de l’hotel ajuda a entrar als assistents, a asseure’s a la taula, explica quina és la ubicació, el muntatge i la composició del menú, sempre en sentit de les agulles del rellotge.

La cadena ILUNION és coneguda pels seus projectes inclusius i la seva política de responsabilitat social corporativa, basada en l’aspiració a l’excel·lència empresarial, en un marc de desenvolupament sostenible, i orientada a la creació de valor per a la societat, especialment per als seus aliats i el col·lectiu de les persones amb discapacitat. Amb experiències com els esmorzars a cegues, pretenen construir un món millor, amb tots inclosos.