Comparteix

16/12/2022

El proper 21 de desembre l’Hotel El Palace Barcelona oferirà un Gran concert benèfic de l’Escolania de Montserrat per Nadal, a la mítica Sala Gran Via, un dels enclavaments més emblemàtics de l’hotel.

Els beneficis es destinaran íntegrament a dues ONG: Casa Guadalupe i Mission Education. Per una banda, Casa Guadalupe, situada a Sabadell i a Terrassa, té la missió de defensar, acollir i protegir de la vida humana, a través de l’acolliment a les dones embarassades en risc d’exclusió social, de qualsevol raça, religió i condició social, que mancant de recursos econòmics, personals i/o familiars suficients, afronten amb dificultat el seu embaràs; i d’altra banda a Mission Education, amb projectes educatius al Líban, treballen per garantir l’accés d’estudiants de tots els orígens a una educació d’alta qualitat.

El concert (21 de desembre) començarà a les 20 hores i tindrà una durada d’hora i mitja, durant la qual els assistents podran gaudir d’un repertori clàssic de l’Escolania de Montserrat amb cançons tradicionals catalanes i algunes de temàtica nadalenca. Temes com Angelus ad Pastors de P. Narcís Casanoves, Nigra Sum de Pau Casals, Ocell María de Franz Schubert, Welcome i El cant dels ocells de Bernat Vivancos i Tres nadales catalans de “El nostre Nadal” de Francesc Civil, entre altres. Tot això sota la direcció de Llorenç Castelló i amb la música de piano de Vicenç Prunés Lloret. Durant el concert també s’oferirà un cocktail sopar al Hall.

L’Escolania de Montserrat és un cor litúrgic amb una clara projecció musical al servei del Santuari de la Verge de Montserrat, alhora que un centre de formació humana per als nois que l’integren. El cant dels escolans, de veus blanques, és un llenguatge universal que arriba directament al cor mentre manté visqui la tradició multisecular d’una escola benedictina que té els seus orígens en el segle XIII, sent una de les institucions del seu gènere més antigues d’Europa.

El dress code és elegant i les entrades es poden adquirir a un preu de 150€ per persona, a través de correu palace@hotelpalacebarcelona.com, telèfon al 935 101 130 o directament a la recepció de l’hotel.

Amb aquesta acció, l’Hotel El Palace Barcelona fa un pas més enllà unint la diversió dels ciutadans amb un propòsit solidari.