Comparteix

Incorpora - Fundació la Caixa & Barcelona Princess

L’Hotel Barcelona Princess és un establiment molt estretament compromès amb la seva zona, tant per les coses bones, com per aquelles que no ho són tant.

Constantment, l’hotel està immers en una o altra acció en pro de la millora de la qualitat de vida dels col·lectius més desafavorits, del seu barri en particular i de la ciutat en general.

Una de moltes altres accions que duen a terme és la incorporació de persones en risc d’exclusió social a través del Pla Incorpora de l’Obra Social de la Caixa.

L’Hotel Barcelona Princess hi col·labora des de 2011, portant un total de 81 incorporacions de persones en risc d’exclusió social.

Yonael Sánchez, de 22 anys, és un exemple de les incorporacions d’aquest col·lectiu. Treballa a l’hotel com a ajudant de cuina i ha participat en el Pla Incorpora de l’Obra Social de la Caixa. Aquest programa es va crear l’any 2006 i ofereix l’oportunitat d’accedir a una feina a persones que es troben en risc d’exclusió social com: joves que tenen dificultats per aconseguir la seva primera feina, aturats de llarga durada, víctimes de violència de gènere i persones discapacitades.

Això no seria possible sense la gran xarxa formada per entitats socials i empreses que estan conscienciades amb la responsabilitat social corporativa.