Comparteix

Molts hotels de la ciutat han començat a treballar per tenir cura del medi ambient creant propostes que els ajudin a completar els seus objectius de responsabilitat social. Cada cop, són més les companyies que intenten reduir l’impacte mediambiental de la seva activitat i reduir el consum d’aigua i de llum.

L’Alimara Barcelona Hotel, acreditat per les certificacions ISO 14001 i EMAS (Eco-Management and Audit Scheme),  té un elevat compromís amb el seu entorn. D’acord amb els seus valors a favor de la sostenibilitat i la qualitat, conviden al seu hoste a col·laborar en la preservació del medi ambient. La seva proposta per fer-lo participant són les habitacions verdes, una prova pilot per la qual ja han passat gairebé 500 persones. La gerent de l’hotel, Elisabet Ferrer, assegura que el client sap que tot el consum que faci es mesurarà, i a través d’una app pot saber quin ha estat el consum que han fet durant la seva estada.

Actualment, l’hotel disposa de dues habitacions verdes i el 80% dels hostes que han format part de la prova han fet un bon ús de l’aigua i la llum.

Coneix la política de responsabilitat social a la seva web.