Comparteix

hotel invisible_RSC

El Gremi d’Hotels de Barcelona, en el nostre objectiu d’impulsar accions de responsabilitat social en el nostre entorn més pròxim a la ciutat de Barcelona, amb el sector hoteler com a protagonista, hem posat en marxa el projecte “HOTEL INVISIBLE”.

Aquesta campanya solidària, promoguda en col·laboració amb la Fundació IReS, vol implicar a les empreses turístiques que operen a la ciutat de Barcelona i als propis turistes, propiciant que l’activitat econòmica turística de la nostra ciutat continuï amb la seva tasca de retorn cap a la societat i, sobretot, cap als més vulnerables.

Què és l’ Hotel Invisible
L’hotel invisible és una representació simbòlica d’aquells espais d’insomni i precarietat on malauradament, cada dia, hi han de dormir moltes persones. Cada una de les habitacions d’aquest hotel virtual representa algunes de les diferents problemàtiques d’aquests col·lectius més vulnerables.

Amb l’ajuda dels nostres hotels associats, així com de molts actors i empreses turístiques, es recaptaran fons, mitjançant diverses accions que ben aviat us explicarem, per evitar que persones en risc d’exclusió hagin de dormir en “aquests” llocs d’insomni.

El 100% dels fons es destinaran als programes de la Fundació IReS, que treballen per la reinserció sota una metodologia innovadora basada en l’apoderament de les persones, com:

 • Projecte Aferra’t
  Treballa amb persones que viuen en entorns de pobresa i exclusió per evitar que aquestes situacions extremes afectin a la integritat de la persona i de la família en la qual resideix.
 • Projecte Casal en Família
  Ofereix suport a famílies, pares i mares que tenen dificultats amb l’educació i cura dels seus fills i filles i que volen millorar la seva situació familiar.
 • Projecte Fils
  Adreçat a millorar la situació de persones que es troben en entorns de violència i/o conflicte.
 • Projecte Click
  Treballa amb joves que formen part d’una generació sense fe en ells mateixos i en la societat, perquè tinguin una primera oportunitat de teixir-se un futur.

ires

Com us explicàvem, a banda dels establiments hotelers, l’acció s’obrirà a la participació d’altres entitats relacionades amb el sector turístic i afins, que podran fer una aportació directe o bé propiciar les donacions online al portal www.hotelinvisible.org.

Hi voleu participar?
Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us en donarem tota la informació i detalls.
T. 933 016 240
@. ghb@barcelonahotels.es

Fundació IRES
És una Fundació privada que treballa des de 1969 en l’atenció social, psicològica i educativa de persones i col·lectius marginats en situació de pobresa i risc social, amb l’objectiu de generar-los-hi un futur nou. La seva activitat està centrada en els següents àmbits d’actuació: Inclusió, Violència, Infància i Justícia.