Comparteix

 

L’Hotel Barcelona 1882 obrirà les seves portes el 12 de novembre d’aquest 2018. Serà un allotjament exclusiu i elegant, però alhora un espai de descans i relaxació per al cos. Tot i que l’hotel presentarà molts punts atractius, un dels seus punts forts serà la gastronomia que oferirà al visitant: la local. Amb l’objectiu de fer ressò de la cultura gastronòmica del territori, un 70% dels productes que oferirà seran de Km 0; sempre tenint en compte les necessitats dietètiques o intoleràncies de les propostes per al paladar.

Per a l’hotel, la sostenibilitat és l’element clau que permetrà que el turisme segueixi sent un dels principals motors econòmics a tot el món. Per aquesta raó, busquen col·laborar amb entitats i organitzacions sense ànim de lucre però que lluitin contra el malbaratament alimentari o que empoderin les persones en risc d’exclusió social.

En aquest sentit, han signat l’acord ciutadà per una Barcelona més sostenible, el qual porten a terme mitjançant la Fundació Putxet, una organització d’acollida social per als joves més desfavorits de la ciutat de Barcelona.