Comparteix

El pròxim mes de febrer, Hilton Diagonal Mar Barcelona estrenarà un nou concepte de restauració liderat pel xef català Artur Martínez. Amb aquest canvi, l’hotel es proposa portar la seva cuina a un altre nivell per oferir una experiència única i diferenciada a la ciutat.

Artur Martínez, és un reconegut xef membre del Slow Food, el qual iniciarà una nova etapa a Barcelona amb la creació d’un concepte més gastronòmic i evolucionat després de finalitzar un cicle amb el tancament del restaurant Capritx, guardonat amb una estrella Michelin. Martínez ha apostat per Hilton Diagonal Mar Barcelona per a l’obertura d’AÜRT i MA’I, dues experiències diferents que compartiran un mateix espai, cadascuna amb el seu propi caràcter i ambient.

AÜRT aprofundirà encara més en el propi relat gastronòmic d’Artur Martínez, que insisteix a reinterpretar conceptes i productes tradicionals amb un enfocament més sensible i fresc. Són plats aparentment senzills i nus però amb molt treball. Aquest espai cohabitarà amb MA´I, una zona dedicada a les begudes. L’espai estarà dividit en diferents parts on hi haurà una barra en la qual es treballarà a partir de la fermentació, una altra partint dels destil·lats i una altra dedicada al mètode d’infusió, en la qual Martínez comptarà amb Núria Ruiz, campiona barista de Catalunya, mentre en les altres dues estaran capitanejades per un sommelier i un bàrman.

El terme català AÜRT, cop o xoc fort, expressa la perfecció del discurs culinari d’Artur, que es basa en l’“exotisme de proximitat”, donant una perspectiva alternativa als aliments i respectant la seva temporalitat i frescor. L’espai ve condicionat per la transparència que existeix darrere de cada plat, preparat acuradament davant el comensal en un entorn exclusiu per a 15 persones.

Aquesta és la reforma que constitueix la tercera fase de l’ambiciós pla de rehabilitació que Hilton Diagonal Mar Barcelona va emprendre al novembre de 2016 i que ha suposat la renovació total de les seves 433 habitacions i el redissenyo íntegre de les seves sales per a reunions i esdeveniments en 2018.