Comparteix

Els voluntaris de l’hotel, es sumen amb milers d’empleats, per col·laborar amb organitzacions socials. L’hotel  Hilton Diagonal Mar Barcelona, celebra la VI edició d’organitzacions socials. En total es desenvoluparan 5 projectes solidaris dirigits a col·lectius desfavorables, la qual cosa suposarà, més de 1.000 hores invertides de voluntariat.Els voluntaris de l’hotel, es sumen amb milers d’empleats, per col·laborar amb organitzacions socials. L’hotel  Hilton Diagonal Mar Barcelona, celebra la VI edició d’organitzacions socials. En total es desenvoluparan 5 projectes solidaris dirigits a col·lectius desfavorables, la qual cosa suposarà, més de 1.000 hores invertides de voluntariat.El servei a la comunitat és un dels valors més vinculats a la cultura Hilton, per això es duen a terme aquesta mena d’activitats al llarg de tot l’any en els 5.000 hotels que té la cadena i a 103 països.  Durant una setmana, es farà especial èmfasi en aquests valors i els empleats del Hilton, es sumaran a  projectes que el  mateix grup du a terme arreu del món, demostrant el seu compromís amb les comunitats.Des de 2012, els empleats del Hilton han participat aproximadament en 15.000 projectes  i més de 804.620 hores de servei a la comunitat. De fet, l’any passat, durant aquesta setmana de voluntariat, empleats de 93 països van contribuir en 4.166 projectes comunitaris realitzant un total de 291.620 hores de voluntariat. Joachim Hartl, director general de l’àrea per la Península Ibèrica de Hilton manifesta  “creiem que un món millor és possible i per això hem organitzat  varies activitats amb diferents organitzacions de la comunitat per contribuir amb aquest objectiu. Sens dubte, l’esperit solidari és la clau per conviure en societat i per això des de Hilton animem a tots els nostres empleats a col·laborar”Els projectes solidaris en els que participaran empleats de Hilton Diagonal Mar Barcelona són:

Inter Hotel Games: Olimpíada solidaria en la que participaran empleats de principals hotels de Barcelona i es recaptaran fons destinats al projecte solidari de la ONG Nutrició Sense Fronteres.

Menjador social Gregal: durant la jornada s’ajudarà a servir en el menjador social Gregal  dirigit a adults i nens amb pocs recursos. – Llengües solidaries:  col·laboració amb l’Associació Martinet Solidari per recolzar els educadors en els cursos de llengua i alfabetització que ofereixen a alumnes estrangers a partir dels 16 anys.

Suma’t al rosa: amb motiu del dia mundial contra el càncer de mama, el passat 19 d’octubre, l’hotel va posar a disposició dels clients guardioles per realitzar donacions. Tots els diners recaptats, es donaran a l’Associació Espanyola contra el Càncer AECC.

Creant oportunitats pels nostres joves: Es convidarà  a estudiants del curs de manteniment de l’associació Casal dels Infants a visitar l’hotel  per atendre a un taller que impartirà l’equip de manteniment de Hilton Diagonal Mar Barcelona. En aquest taller es parlarà de com desenvolupar una carrera professional dins el sector de l’hostaleria.