Comparteix

Foto: Golden Tulip Barcelona

El Golden Tulip Barcelona ha formalitzat amb la Fundació Aura un acord per a la realització de pràctiques professionals de persones d’aquesta organització a les seves instal·lacions, fent possible així que el lema de l’organització “oferim vida i ocupació” es materialitzi.

La Fundació Aura és una de les entitats amb major reconeixement i prestigi de Barcelona en l’àmbit de la cooperació social. El seu objectiu principal és ajudar a incrementar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la inclusió social i laboral, seguint la metodologia de l’ocupació amb suport.

Des de la inauguració de l’hotel l’any 2017, el Golden Tulip Barcelona ha manifestat  un clar compromís amb la sostenibilitat amb el seu Pla de Responsabilitat Social Corporativa, el qual recull accions de millora de la sostenibilitat en el medi ambient i en l’entorn social i cultural de Barcelona.

Gràcies a aquest acord que forma part de les seves accions de responsabilitat social, el Sergi ha pogut incorporar-se  a la plantilla de Recursos Humans de l’Hotel, on podrà créixer professionalment.

https://twitter.com/GoldenTulipBcn/status/1062680314865180672