Comparteix

 

Durant tota primera setmana juliol, el Banc dels Aliments de la ciutat de Barcelona va posar en marxa la campanya de recollida d’aliments “La fam no fa vacances” amb l’objectiu d’aconseguir que les persones en risc de precarietat alimentària del nostre entorn rebin ajuda durant l’estiu.

La situació actual, amb més d’un 20% de la població catalana per sota del llindar de la pobresa i una demanda creixent d’aliments per part de les entitats, fa que el Banc dels Aliments hagi d’incrementar les tones distribuïdes. Aquesta és la raó principal que porta a la Fundació a fer una nova crida a la societat catalana per recollir aliments de primera necessitat.

L’hotel Crowne Plaza Barcelona –  Fira Center, va fer ressó de l’acció i va aportar el seu gra de sorra col·laborant amb l’entitat recaptant 75kg d’aliments.

https://twitter.com/CrownePlazaBCN/status/1015160477939392512

 

L’hotel manté una política de responsabilitat social molt activa reflectida en cadascuna de les activitats que duu a terme. El 17 de maig d’aquest mateix any va presentar una nova beguda a la 173 Rooftop Terrace: el Còctel Barcelona, els beneficis del qual es destinen a la Fundació Elena Barraquer.