Comparteix

L’hotel Crowne Plaza Barcelona ha donat 2.350 menús solidaris al projecte ALPAN (Aliments Per Necessitats) durant l’any 2016. És per això, que recentment ha rebut el certificat de Rotary Club com un reconeixement al compromís de l’hotel amb les causes solidàries.

Durant tots els dilluns del 2016, l’hotel ha participat en aquesta iniciativa de donació d’aliments a menjadors socials, ALPAN, projecte de Rotary Club. Els més de 2.000 menús solidaris donats suposen un 1% de la producció anual del departament d’aliments i begudes del Crowne Plaza Barcelona i una nova demostració del compromís de l’hotel per la consciència social col·lectiva.

De fet, ja des dels seus inicis, el Crowne Plaza Barcelona ha dedicat part del seu temps i dels seus recursos a diferents causes socials i mediambientals. A més d’aquesta col·laboració, també han participat en iniciatives com “Restaurants contra la fam“, amb la incorporació d’un plat solidari en el seu menú, els beneficis del qual es destinen a Acció contra la Fam. També han participat en altres iniciatives l’objectiu és evitar el malbarati de menjar, com el “BCN Comparteix el menjar” de Nutrició sense fronteres, aportant el romanent d’aliments de l’hotel a menjadors socials; o “La Fam no fa vacances“, en la qual l’any passat van recaptar un total de 175 kg de menjar entre tot el personal de l’hotel.