Comparteix

La cadena Catalonia Hotels & Resorts s’ha sumat la campanya #ParaLosValientes de l’hospital Sant Joan de Déu i ha fet una donació per a la construcció del futur centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa.

Gràcies al seu compromís i al seu estatus d’“Empresa Valenta”, el Vicepresident Executiu Catalonia Hotels & Resorts, Manel Vallet, i el Director de Recursos Humans de Catalonia Hotels & Resorts, Jordi Batista, van assistir a la celebració de l’inici de les obres del nou SJD Pediàtric Cancer Center Barcelona, la qual va tenir lloc a l’hospital Sant Joan de Déu el passat 18 d’octubre. A l’acte, però, hi van acudir tant les empreses com els particulars que han aportat el seu gra de sorra a aquesta iniciativa.

Els assistents van celebrar aquesta data d’una manera molt particular: ajudant a construir les paraules “PER Als VALENTS” amb 100.000 peces de LEGO. La gran escultura de 60 centímetres d’altura i 13 metres de llarg presidirà l’entrada del vestíbul del nou centre oncològic.

Amb un total de 30 milions d’euros recaptats, les obres del centre hospitalari barceloní tindran una durada de 2 anys, per això es preveu que el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona obrirà les seves portes durant el segon semestre de 2020.